12 znamení (3)

12 znamení (3)

  • Datum vysílání: 31.05.2020 00:00
  • Zvuk: (S)
  • Skryté titulky: ANO
  • Zvukový popis: NE
  • Pořad nevhodný do 18 let: NE

Návrat mladé dívky ze studií v USA vyvolal v její rodině sérii vražd. Každý zločin má stejný podpis: znamení zvěrokruhu. Německá krimi série (2007). Hrají A. Neldel, F. Karl, F. von Thun, C. Kirchhoff, M. Schloo a další. Režie A. Prochaska (90 min)

Návrat mladé dívky ze studií v USA vyvolalo v její rodině sérii vražd. Každý zločin má stejný podpis: znamení zvěrokruhu.

Felix po smrti své ženy zešílel, a ve snaze získat svého syna Adriana unese Ester. Je plný nenávisti vůči rodině a zmíní se, že ví, kdo je ten záhadný Zodiak. Zdá se, že také Mathias ví víc než ostatní... Policie nachází ve Felixově domě důležité materiály, které by s případem mohly souviset. Zatím ale nevědí, jak. Nadále také pátrají po zmizelém Alexandrovi. Začínají už konečně věřit na souvislosti se znameními zvěrokruhu. Další poselství od Zodiaka dostává Uršula, matka Ester, a vracejí se k ní stíny minulosti. Ester pátrá k nemalé radosti komisaře Kellera na vlastní pěst. Do hry se dostává Georg Attenberg a prozrazuje Ester další překvapivou skutečnost. Ani v rodině Gabriela Fischera-Hellwartha není klid. Elisabeth odchází od Petra. Malý Adrian zažívá psychické trauma po ztrátě rodičů a jeho jedinou oporou zůstává Ester. Další zločin na sebe dlouho nenechá čekat. Jenomže tentokrát je požadováno výkupné... Policii se zdá, že je už jen malý krůček od odhalení Zodiaka...