12 znamení (4)

12 znamení (4)

  • Datum vysílání: 27.07.2018 00:30
  • Zvuk: (S)
  • Skryté titulky: ANO
  • Zvukový popis: NE
  • Pořad nevhodný do 18 let: NE

Návrat mladé dívky ze studií v USA vyvolal v její rodině sérii vražd. Každý zločin má stejný podpis: znamení zvěrokruhu. Závěr německé krimi série (2007). Hrají A. Neldel, F. Karl, F. von Thun, C. Kirchhoff, M. Schloo a další. Režie A. Prochaska (91 min)

Návrat mladé dívky ze studií v USA vyvolalo v její rodině sérii vražd. Každý zločin má stejný podpis: znamení zvěrokruhu.

Záhadný padesát let starý dopis, nález kostry pod vyhořelým stromem na zahradě dětské nadace Fischerových-Hellwarthových a náhlá smrt Gabriela přinesou nové otázky a pátrání po souvislostech mezi dávnou minulostí a současnými událostmi v rodině. Po smrti Gabriela se Ester sice stává právoplatnou dědičkou, avšak rodina ji odmítá přijmout mezi sebe. Zvláště, když se Ester začne až příliš zajímat o černé obchody rodinné firmy. Napětí, nedůvěra a podezírání mezi jednotlivými členy, se stupňuje. Při zjišťování totožnosti mrtvého, nalezeného pod stromem, vyjde najevo zcela nečekaná souvislost a pátrání po Zodiakovi nabírá nový směr. Ten však ještě svoji pomstu nedokončil, protože všechny děti ještě nezaplatily za zločiny svých rodičů...