12 znamení (3)

12 znamení (3)

  • Datum vysílání: 23.07.2018 20:20
  • Zvuk: (S)
  • Skryté titulky: ANO
  • Zvukový popis: NE
  • Pořad nevhodný do 18 let: NE

Návrat mladé dívky ze studií v USA vyvolal v její rodině sérii vražd. Každý zločin má stejný podpis: znamení zvěrokruhu. Německá krimi série (2007). Hrají A. Neldel, F. Karl, F. von Thun, C. Kirchhoff, M. Schloo a další. Režie A. Prochaska (90 min) (Premiéra)

Návrat mladé dívky ze studií v USA vyvolalo v její rodině sérii vražd. Každý zločin má stejný podpis: znamení zvěrokruhu.

Felix po smrti své ženy zešílel, a ve snaze získat svého syna Adriana unese Ester. Je plný nenávisti vůči rodině a zmíní se, že ví, kdo je ten záhadný Zodiak. Zdá se, že také Mathias ví víc než ostatní... Policie nachází ve Felixově domě důležité materiály, které by s případem mohly souviset. Zatím ale nevědí, jak. Nadále také pátrají po zmizelém Alexandrovi. Začínají už konečně věřit na souvislosti se znameními zvěrokruhu. Další poselství od Zodiaka dostává Uršula, matka Ester, a vracejí se k ní stíny minulosti. Ester pátrá k nemalé radosti komisaře Kellera na vlastní pěst. Do hry se dostává Georg Attenberg a prozrazuje Ester další překvapivou skutečnost. Ani v rodině Gabriela Fischera-Hellwartha není klid. Elisabeth odchází od Petra. Malý Adrian zažívá psychické trauma po ztrátě rodičů a jeho jedinou oporou zůstává Ester. Další zločin na sebe dlouho nenechá čekat. Jenomže tentokrát je požadováno výkupné... Policii se zdá, že je už jen malý krůček od odhalení Zodiaka...


Přidejte se k nám na sociálních sítích